Szolgáltatási Feltételek

Szolgáltatási Feltételek

Rendelés

A webshop üzemeltetője csak a webshopban leadott rendeléseket teljesíti. Az egyéb csatornákon a webshop üzemeltetője részére megküldött és webshopban nem szereplő termékek rendelésére nincs lehetőség.

Fizetés és Szállítás

A Vásárló fizetési kötelezettsége a Webshop felületen keresztüli rendelés leadásával keletkezik. A Vásárló a fizetési kötelezettségének csak a webshop üzemeltetője által biztosított fizetési módokon (számla ellenében készpénzzel vagy előre utalással) tehet eleget. A házhozszállítás 2 doboz sütemény megrendelése esetén díjmentes, 1 doboz sütemény megrendelése esetén nettó 500 Ft szállítási díj kerül felszámításra.

A Vásárló kedvezményre jogosító kupont szerezhet. A webshop üzemeltetője egyoldalúan határozhatja meg a kupon kiosztás, felhasználás és érvényesség feltételeit. A kupon nem váltható át készpénzre. A kupon kedvezmény a szállítási díjra nem érvényes.

A kiszállítást a megrendelést követő két munkanapon belül végezzük el. A kiszállítás munkanapokon 08:00-16:00 között történik. Ünnepnapokon és hétvégén a kiszállítás szünetel. Legkésőbb a kiszállítás napja előtt a kiszállítási időintervallumot levélben egyeztetjük a Vásárlóval. Átutalásos fizetés esetén a kiszállításra abban az esetben kerül sor két munkanapon belül, ha a számla a rendelést követő első munkanapon kiegyenlítésre kerül. A Vásárlónak tudnia kell fogadni a hívásokat azon a telefonszámon, amelyet a Webshopban megadott. Amennyiben az előre egyeztetett szállítási időszakban, a megadott telefonszámon a Vásárló nem érhető el és emiatt a megrendelt termék átadása meghiúsul, a megismétel kiszállítás esetén nettó 500 Ft szállítási felár számítható fel.