Rólunk

Azon dolgozunk, hogy az egészséges nyers vegán termékek minél több emberhez eljussanak.

2017-ben, két szenvedélyünkből született meg a Lavita desszertcsalád. Az egyik az egészséges, növényi alapanyagú ételek iránti elköteleződésünk. Magánemberként is hiszünk benne, hogy ezek segítségével egyszerre lehet kiegyensúlyozott életet élni és környezetünket óvni. A másik pedig a desszertek imádata.

Ezt a két szenvedélyünket ötvöztük szaktudásunkkal, lelkesedésünkkel és a modern technológiával, így jöttek létre solymári központunkban nyers vegán süteményeink. Desszertjeink glutén-, tej- és tojásmentesek, nem tartalmaznak tartósítószereket és finomított cukrot. Finomak, táplálóak és nem utolsósorban szépek – mert az étkezés a látvánnyal kezdődik.

Bármilyen okból is szeretne valaki növényi alapanyagú édességet fogyasztani, legyen szó akár diétás étrendről, ételérzékenységről, egészségtudatos életmódról vagy kíváncsiságról, szeretnénk, ha mindenki könnyedén hozzájuthatna.

PARTNEREINK

Az alábbi kiváló vállalatokkal már dolgoztunk együtt.

VÁLLALHATÓ VÁLLALKOZÁS

A Lavita desszertek gyártójaként a Raw Foods Kft. megszerezte a Vállalható Vállalkozás címet. A Vállalható Vállalkozás koncepcióját a Bridge Budapest, a CEU Business School és a Transparency International Hungary alkották meg. Céljuk, hogy a cégeknek megadják az önellenőrzés lehetőségét az átláthatóság, megbízhatóság és tudatos üzleti környezet területén. Mi nem csupán kitűnő termékeket szeretnénk gyártani, hanem a tudatos üzleti környezet részei is szeretnénk lenni.

Kínálja ön is vendégeinek a mi süteményeinket!

Válasszon minket! Legyen a Lavita egészséges és finom süteményeinek forrása!

TUDJON MEG TÖBBET